APRÈN A FER Mochis EN CINC SENZILLS PASSOS: UNA NOVA I ORIGINAL RECEPTA PER PREPARAR A CASA

APRÈN A FER Mochis EN CINC SENZILLS PASSOS: UNA NOVA I ORIGINAL RECEPTA PER PREPARAR A CASA

La cuina s’ha convertit aquests dies en una de les activitats d’entreteniment en totes les llars i les noves receptes són més benvingudes que mai. Per als més aficionats als fogons que volen ampliar la seva receptari, des Citroën arriba una nova proposta dels experts rebosters de Niji, units en una recent col·laboració per crear l’edició especial #SUVMochis.

La cuina s’ha convertit aquests dies en una de les activitats d’entreteniment a casa i les noves receptes són més benvingudes que mai. Per als aficionats als fogons que busquen incorporar idees diferents al seu receptari, des Citroën proposen un original postres creat pels experts rebosters de Niji per elaborar el dolç mil·lenari japonès per excel·lència: el ‘daifuku mochi’, més conegut a Occident com mochi.

Es tracta d’unes postres diferent a qualsevol altre al món, tant per la seva farcit com per la coordinació perfecta de tots els seus ingredients. Aquesta delícia, per a la qual s’utilitza una varietat especial d’arròs glutinós, es caracteritza per la seva gran capacitat d’adaptació a tota classe de formes i sabors, a més dels més tradicionals com el de anko (mongeta vermella dolça) i el de te verd .

Aprèn a fer mochis en cinc senzills passos

Ingredients per a la mousse:

230 g de xocolata

200 g de llet

3 fulles de gelatina

500 g de nata

Ingredients per a la massa:

200 g de farina d’arròs glutinós

250 g d’aigua

250 g de sucre

  1. Escalfem la llet sense que arribi a bullir. Afegim la gelatina ja hidratada i remenem a poc a poc.
  2. Incorporem la xocolata fins a aconseguir una massa uniforme mentre remenem.
  3. Semi muntem la nata i l’afegim a poc a poc a la preparació anterior.
  4. Per a la massa, barregem tots els ingredients en un bol i ho fiquem al microones fins que la massa quedi transparent i hagi quallat.
  5. Posem en motlles al congelador fins que es solidifiqui poc a poc.

Una col·laboració molt dolça: Citroën i Niji

En una recent col·laboració entre Citroën i Niji, els models SUV de la marca automobilística van servir d’inspiració per a aquests artesans barcelonins que han sabut popularitzar a Espanya aquest dolç tradicional japonès.

Si els SUV C3 Aircross i C5 Aircross van trencar motlles a l’introduir colors més vius i alegres a un segment SUV habituat a tons foscos i grisencs, Niji ha barrejat aromes i sabors per a l’edició especial #SUVMochis amb ingredients com a flor de cirerer, dolç de mousse de xocolata blanca, formatge i melmelada de nabius en els colors de la seva carrosseria.

Per la seva faceta creativa i innovadora, aquests mochis són el millor homenatge a la gamma SUV Citroën, que ha sabut desplegar el confort, l’esperit pràctic i les innovacions útils que formen part de les senyes d’identitat de la marca des de 1919.

Vídeo disponible: https://www.youtube.com/watch?v=rljr-SBnENY

@ CitroënEspana #InspiredByYou #Confort #Fiabilidad #MarcaDeConfianza