LA GUÍA MICHELIN SAN FRANCISCO 2017

LA GUÍA MICHELIN SAN FRANCISCO 2017

El restaurant Quince obté tres estrelles en aquesta edició.

Amb sis restaurants distingits amb tres estrelles, Sant Francesc confirma la qualitat de la cuina proposta a Carolina del Nord. La selecció de la guia MICHELIN Sant Francesc 2017 il·lustra l’altíssim nivell gastronòmic que pot trobar-se en tota la regió.

En aquesta selecció, el restaurant Quince aconsegueix tres estrelles: “Des de fa diversos anys, vam seguir de prop la cuina del xef Michael Tusk; una proposta clàssica de sabors italians que el xef ha fet evolucionar progressivament per imprimir en cada plat una extraordinària contemporaneïtat, on fins i tot el plat més senzill resulta excepcional “, ha comentat Michael Ellis, director internacional de les guies MICHELIN.

“És una cuina refinada, sofisticada, amb tècniques precises que, actualment, fan de Quinze una experiència única per al client: que justifica el viatge”, ha afegit Ellis. En total, la guia MICHELIN Sant Francesc compta ja amb sis restaurants tres estrelles, amb benu, The French Laundry, Manresa, Saison i The Restaurant at MEADOWOOD.

La guia MICHELIN Sant Francesc distingeix, a més, un nou restaurant dues estrelles, Lazy Bear. Inaugurat el 2014, el xef autodidacta David Barzelay aconsegueix ressaltar els seus plats i la qualitat dels seus ingredients gràcies a la seva tècnica i a unes preparacions minuciosament elaborades. En total, set restaurants aconsegueixen dues estrelles a la guia MICHELIN Sant Francesc 2017.

Set nous restaurants s’atribueixen un estel aquest any, elevant a 41 el nombre total en aquesta categoria en la selecció actual: J? -ni, Una taula que barreja tècniques japoneses amb tocs californians on el xef Geoffrey Lee proposa una experiència ‘omakase’ , en què el client confia en el xef perquè seleccioni el sushi que servirà; Mister Jiu s, on el xef Brandon Jew ofereix una cuina xinesa moderna amb accents californians; Mosu, restaurant en el qual xef Sung Anh elabora una cuina asiàtica contemporània; Hashiri, dirigit per un trio de xefs japonesos els menús s’articulen entorn dels ingredients i als sabors de temporada; Adega, el primer restaurant de la badia de Sant Francesc de cuina portuguesa, i, finalment, The Progress. Fusta, una taula que havia perdut la seva estrella l’any anterior, però que la recobra en aquesta edició.

La selecció de la guia MICHELIN Sant Francesc 2017 inclou:

-6 Restaurants tres estrelles (d’ells, 1 nou)

-7 Restaurants dues estrelles (d’ells, 1 nou)

-41 Restaurants un estel (d’ells, 7 nous)

-75 Restaurants Bib Gourmand.