LEXUS PRESENTA LA SEGONA EDICIÓ DE RECEPTES AMB RECORREGUT AL COSTAT DELS GERMANS TORRES

LEXUS PRESENTA LA SEGONA EDICIÓ DE RECEPTES AMB RECORREGUT AL COSTAT DELS GERMANS TORRES

Sergio i Javier, els Germans Torres es tornen a posar al volant d’un Lexus, del NX 450+ híbrid endollable per aventurar-se en una ruta gastronòmica sostenible. Lexus com a marca d’estil de vida es relaciona amb disciplines que formen part del seu ADN com la gastronomia. El restaurant Cocina Hermanos Torres, utilitza igual que Lexus, tecnologia d’última generació per oferir un nivell d’hospitalitat excel·lent.

Sergio i Javier, els Germans Torres, es posen al volant del NX 450+ híbrid endollable per tornar a aventurar-se, en una ruta gastronòmica sostenible en aquesta ocasió, per la Costa Brava.

La primera parada serà al Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols. En aquesta llotja els Germans Torres descobriran productes frescos del mar acabats de descarregar pels pescadors de Palamós i de Blanes i peixos de forma sostenible mitjançant tècniques com l’ham. A la peixateria, els nostres cuiners adquireixen uns seitons frescos.

Després recorreran un lloc de verdures i hortalisses de producció pròpia per seleccionar els ingredients per realitzar una tradicional coca: escalivada, pebrot rostit, albergínia blanca i api nap.

“Lexus i els Germans Torres compartim la mateixa filosofia: poder ser més sostenibles. I no és una cosa que sigui el futur, sinó que és el present», afirma Javier.

I per completar la recepta manca l’oli. Sergio i Javier es reuneixen amb Xavi, que els oferirà ‘+Art’ un oli d’oliva verge extra, varietat arbequina. Or líquid que cultiva la família a la zona de les Borges Blanques, famosa pels seus olis.

“Nosaltres recollim l’oliva de l’ember, el punt exacte de maduració de l’oliva. La premsem en fred, no superem els 23 graus de temperatura per conservar les qualitats organolèptiques i que no s’oxidi i així obtenim un producte ecològic i sostenible”, explica Xavi sobre l’elaboració del seu oli.

Ja en cuina, els Germans Torres es disposen a fer una coca de temporada amb els productes obtinguts: sobre un llit de pebrot verd i pebrot vermell col·locaran el seitó net i sense espines que amaniran amb olives, tomàquet fresc i acaben regant-lo amb l’oli de oliva obtingut al viatge. Una recepta sostenible, amb productes de quilòmetre zero i que segons afirma Sergio “és pur Mediterrani”.